...
xn_fit 90

Τα Καλύτερα Συμπληρώματα διατροφής που χρειάζεστε για να χτίσετε μυς γρηγορότερα

Τα Καλύτερα Συμπληρώματα διατροφής που χρειάζεστε για να χτίσετε μυς γρηγορότερα


Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε μυϊκή μάζα είναι μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, όχι μέσω ενός συμπληρώματος.

Αν και μπορεί να είναι ευεργετικά σε ορισμένες περιπτώσεις, τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι πάντα απαραίτητα και δεν πρέπει να στηρίζονται ως η μόνη στρατηγική για μυϊκή ανάπτυξη.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές ουσίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για ορισμένα άτομα που προσπαθούν να αποκτήσουν μυς πιο γρήγορα. Αυτές αποτελούνται από:

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Σκόνη πρωτεΐνης – #1 από τα  καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Η πρωτεΐνη είναι ένα ζωτικό θρεπτικό συστατικό για τη διατήρηση και την αναγέννηση του μυϊκού ιστού. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, για παράδειγμα, είναι μια εύχρηστη σκόνη πρωτεΐνης που μπορεί να σας βοηθήσει να καταναλώσετε περισσότερη πρωτεΐνη και να βοηθήσετε την οικοδόμηση των μυών.

Κρεατίνη – #2 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Η κρεατίνη είναι μια ουσία που απαντάται φυσικά στον οργανισμό και είναι επίσης διαθέσιμη ως συμπλήρωμα. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άσκηση αντίστασης, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και την ανάπτυξη.

Μονοϋδρική ή αιθυλική κρεατίνη

Η μονοϋδρική κρεατίνη και ο αιθυλεστέρας κρεατίνης (CEE) είναι και οι δύο μορφές κρεατίνης, μιας φυσικής ένωσης που βρίσκεται στο σώμα και μπορεί επίσης να ληφθεί ως συμπλήρωμα.

Και οι δύο μορφές πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματικές στην αύξηση της μυϊκής δύναμης και του μεγέθους όταν συνδυάζονται με προπόνηση αντίστασης ή με βάρη.

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι η πιο ευρέως μελετημένη μορφή κρεατίνης και είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μορφή στα συμπληρώματα. Είναι γνωστό ότι είναι σταθερή, προσιτή και εύκολη στην ανάμιξη με νερό ή άλλα ροφήματα.

Ο αιθυλεστέρας κρεατίνης (CEE) είναι μια νεότερη μορφή κρεατίνης που έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι πιο υδατοδιαλυτή από τη μονοϋδρική κρεατίνη. 

Αυτό μπορεί να την κάνει να απορροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό, αλλά χρειάζονται περισσότερες έρευνες για να επιβεβαιωθεί αυτό. 

Ορισμένες μελέτες έχουν υποδείξει ότι η CEE μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική στην αύξηση των επιπέδων μυϊκής κρεατίνης από τη μονοϋδρική, αλλά τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συνεπή.

Beta Alanine – #3 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Η β-αλανίνη είναι ένα αμινοξέο που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μυϊκής αντοχής και στη μείωση της κόπωσης κατά τη διάρκεια άσκησης υψηλής έντασης.

BCCA – #4 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs): BCAAs: Τα BCAAs είναι μια ομάδα απαραίτητων αμινοξέων που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των μυών που μπορούμε να τα παίρνουμε πριν, μετά, μέσα στην προπόνηση.

Γυμναστής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.