...
xn_fit 90

Απόλαυση με μια υγιεινή πινελιά: Ευκολο γλυκο καρυδα με πρωτεΐνη!

Απόλαυση με μια υγιεινή πινελιά: Ευκολο γλυκο καρυδα με πρωτεΐνη!


Ψάχνετε έναν τρόπο να απολαύσετε ένα νόστιμο και ευκολο γλυκο καρυδα διατηρώντας παράλληλα την υγεία σας, σιλουέτα σας; 

Μην ψάχνετε άλλο, super ευκολο γλυκο καρυδα! 

Αυτό το ευκολο γλυκο καρυδα με πρωτεΐνη είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και διατροφής. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ικανοποιήσετε την υπογλυκαιμία σας χωρίς να το παρακάνετε. 

Ευκολο γλυκο καρυδα!!!

Αυτή η συνταγή φτιάχνεται γρήγορα και απλά και είναι γεμάτη πρωτεΐνες και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι απίστευτα νόστιμη! Αυτό το εύκολο γλυκό καρύδας μπορείτε να το απολαύσετε ως σνακ ή ακόμα και ως ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα. 

Γι’ αυτό μην χάσετε αυτή την εκπληκτική λιχουδιά! Ετοιμαστείτε να φτιάξετε ένα νόστιμο και υγιεινό,ευκολο γλυκο καρυδα που όλοι θα λατρέψουν!

Σοκολάτα Bounty με πρωτεϊνη

Επισκόπηση της συνταγής εύκολο γλυκό καρύδας

Αυτό το εύκολο γλυκό καρύδας με πρωτεΐνη είναι απλό στην παρασκευή του και απαιτεί μόνο λίγα βασικά υλικά. Είναι επίσης ευπροσάρμοστο και μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους. 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρη σοκολάτα, γάλα καρύδας, μέλι, σκόνη πρωτεΐνης, λιναρόσπορο, αλεύρι καρύδας και μερικά άλλα συστατικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτή τη συνταγή φιλική προς τους χορτοφάγους αντικαθιστώντας τη σκόνη πρωτεΐνης με σκόνη πρωτεΐνης για χορτοφάγους.

Εύκολο γλυκό καρύδας, μπάρα πρωτεϊνης

Προετοιμασία του γλυκού καρύδας 

Όταν φτιάχνετε αυτή τη συνταγή, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πλήρες γάλα καρύδας, καθώς αυτό θα δώσει στο ευκολο γλυκο καρυδα την καλύτερη γεύση και υφή.

 Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ γάλα καρύδας αν προτιμάτε, αλλά η γεύση και η υφή δεν θα είναι τόσο καλή. Αν χρησιμοποιήσετε ελαφρύ γάλα καρύδας, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο περισσότερο μέλι ή ζάχαρη για να δώσετε στο επιδόρπιο περισσότερη γλυκύτητα.

Βήματα για την παρασκευή του αφράτου ζουμερό γλυκό με ινδική καρύδα

Αυτή η συνταγή φτιάχνει περίπου 16 μερίδες, οπότε ανάλογα με το πόσες μερίδες θέλετε να φτιάξετε, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε την ποσότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε.

Για κάθε μερίδα, θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας, 2 κουταλιές της σούπας κρέμα καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεΐνης.

Η παρασκευή αυτού του εύκολου γλυκού καρύδας με πρωτεΐνη είναι γρήγορη και εύκολη! Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Υλικά

  • 200 g μαύρη σοκολάτα
  • 150 g. γάλα καρύδας
  • 80 g τριμμένη καρύδα
  • 80 g αλεύρι καρύδας ή αλεύρι βρώμης
  • 60 g απλή πρωτεΐνη σε σκόνη, βανίλια καλύτερα(Bounty Protein Powder)
  • 20 g βούτυρο καρύδας
  • Βανίλια σε σταγόνες
  • 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο τριμμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)

Εκτέλεση  

  1. Σε ένα μπλέντερ, συνδυάστε το γάλα καρύδας, το μέλι, τη σκόνη πρωτεΐνης, τον λιναρόσπορο και όποια άλλα υλικά θέλετε να προσθέσετε. Χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
  2. Βουτυρώστε ένα ταψί 9×9 ιντσών με λάδι καρύδας ή βάλτε λαδόκολλα και ρίξτε το μείγμα μέσα σε αυτό.
  3. Το βάζουμε για  30 λεπτά στην κατάψυξη και μετά 10 λεπτά στην συντήρηση.
  4. Ζεσταίνεται την σοκολάτα για την επικάλυψη και άλλα 30 λεπτά στο ψυγείο.
  5. Αφήστε το να κρυώσει πριν το σερβίρισμα.

αφράτου ζουμερό γλυκό με ινδική καρύδαΠαραλλαγές του γλυκού καρύδας,
Ινδικη καρυδα γλυκο ταψιου

 Αυτό το εύκολο επιδόρπιο καρύδας με πρωτεΐνη μπορεί να το απολαύσετε με διάφορους τρόπους.

Μπορείτε να το συνοδεύσετε με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς ή ακόμα και με κομματάκια σοκολάτας, αν θέλετε. 

Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε λίγη τριμμένη καρύδα ή αποξηραμένα φρούτα για μια επιπλέον έκρηξη γεύσης. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Οφέλη με την ινδική καρύδα  

Οι καρύδες είναι μια εξαιρετική πηγή υγιεινών λιπαρών, παρέχοντας απαραίτητα λιπαρά οξέα που είναι σημαντικά για την καλή υγεία.

Είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, καθιστώντας τα μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε επιδόρπιο. 

Τα γλυκά καρύδας είναι επίσης φυσικά γλυκά, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε πολλή ζάχαρη. Επιπλέον, η υφή των επιδορπίων καρύδας είναι συνήθως ελαφριά και αφράτη, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν ένα πιο ελαφρύ επιδόρπιο.

Διατροφικές πληροφορίες της Ινδικής καρύδας

Αυτό το εύκολο επιδόρπιο καρύδας με πρωτεΐνη είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θερμίδες. 

Περιέχει υγιεινά λιπαρά από το γάλα καρύδας, πρωτεΐνη από τη σκόνη πρωτεΐνης και φυτικές ίνες από τον λιναρόσπορο. Είναι επίσης πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλα απαραίτητα μέταλλα.

Οφέλη από την προσθήκη πρωτεΐνης

Η προσθήκη πρωτεΐνης σε αυτό το εύκολο επιδόρπιο καρύδας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη θρεπτική του αξία. 

Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειάς σας, στην οικοδόμηση μυών και στη βελτίωση της συνολικής σας υγείας. Βοηθά επίσης στο να αισθάνεστε πιο χορτάτοι για περισσότερη ώρα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να χάσετε βάρος.

Συμπέρασμα

Αυτό το εύκολο επιδόρπιο καρύδας με πρωτεΐνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε μια νόστιμη και θρεπτική λιχουδιά. 

Φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα και είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαμηλό σε ζάχαρη και θερμίδες, καθιστώντας το την τέλεια απόλαυση για όσους θέλουν να διατηρήσουν την σιλουέτα τους. 

Top Βίντεο με καρύδα

Γυμναστής

Σχετικά άρθρα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.