xn_fit 90

Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι

Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι


Οι Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι είναι μια αποτελεσματική άσκηση για την ενίσχυση και ανάπτυξη των μπρατσών.

Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι

Με τη χρήση του ειδικού πάγκου preacher curl, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην κοιλία του χεριού και να δημιουργήσετε έναν δυνατό και γραμμωμένο βραχίονα.

Κάμψεις δικεφάλων με στραβή μπάρα στο μαξιλάρι

Τα οφέλη της άσκησης  Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι

– Ανάπτυξη της κοιλίας του χεριού και του βραχίονα
– Ενίσχυση της δύναμης στα μπράτσα
– Βελτίωση της σταθερότητας και του ελέγχου του κορμού

Τεχνική εκτέλεσης – Ασκησεις δικεφαλων με μπαρα

– Καθίστε στον πάγκο preacher curl και τοποθετήστε τα άκρα των βραχιονιών σας πάνω στην κοιλία του χεριού.
– Ακολουθώντας τη σωστή τεχνική εκτέλεσης, μπορείτε να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να ενισχύσετε τη δύναμη σας στα μπράτσα.

Ασκησεις με στραβομπαρα για χερια

Παρακάτω θα δούμε πώς μπορείτε να εκτελέσετε σωστά τις Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι.

1. Καθίστε στον πάγκο και τοποθετήστε τα άκρα των βραχιονιών σας πάνω στο μαξιλάρι. Βεβαιωθείτε ότι ο πάγκος είναι ρυθμισμένος στο σωστό ύψος για εσάς.

2. Πιάστε την μπάρα με τις παλάμες των χεριών σας προς τα επάνω και τα δάχτυλα σας να είναι αντιμέτωπα προς τον ουρανό. Η λαβή στο EZ bar πρέπει να είναι περίπου στο επίπεδο των ώμων σας.

3. Κρατήστε την ευθυγράμμιση των αγκώνων σας και μην επιτρέψετε να ανυψωθούν. Αυτή η σταθερή θέση των αγκώνων θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στην κοιλία του χεριού κατά την κίνηση.

4. Ενώ κρατάτε το EZ bar σταθερό, ανασηκώστε τον βραχίονα μέχρι να φτάσει στην απόλυτη σύσφιξη της κοιλίας του χεριού.

Φροντίστε να μην κινήσετε τον ώμο κατά τη διάρκεια της άσκησης.

5. Κρατήστε την κορυφαία θέση για μια στιγμή, εστιάζοντας στην ένταση της σύσφιξης. Στη συνέχεια, ελαττώστε τον βραχίονα αργά και ελέγχοντας την κίνηση καθώς επιστρέφετε στην αρχική θέση.

6. Επαναλάβετε την άσκηση για τον επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων. Συνιστάται να ξεκινήσετε με μια ελαφρύτερη αντίσταση και να αυξήσετε σταδιακά το βάρος καθώς προχωράτε.

Κάμψεις δικεφάλων με μπάρα στο μαξιλάρι

Με τη σωστή τεχνική και συστηματική εκτέλεση, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ισχυρά και εντυπωσιακά μπράτσα. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να εξερευνήσετε και προηγμένες εκδοχές του EZ BAR PREACHER CURL, όπως το χρήσιμο drop set.

Θυμηθείτε πάντα να εκτελείτε τις ασκήσεις με σωστή τεχνική και να προσαρμόζετε το βάρος σύμφωνα με τα δικά σας ικανά όρια.

Με τον ολοκληρωμόμενο οδηγό για το EZ BAR PREACHER CURL και τη σωστή εκτέλεση της άσκησης, μπορείτε να αναπτύξετε δυνατά και εντυπωσιακά μπράτσα.

Μην ξεχνάτε ότι η σωστή τεχνική και η προσαρμογή του βάρους είναι κλειδιά για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Αρχίστε σιγά-σιγά και αυξήστε την πρόκληση καθώς προχωράτε στην προπόνησή σας.

💪 Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Γυμναστής

Σχετικά άρθρα