...
xn_fit 90

Εκτάσεις στήθους στο Pec Deck machine

Εκτάσεις στήθους στο Pec Deck machine


Αν θέλετε να χτίσετε ένα δυνατότερο και πιο καθορισμένο στήθος, τότε η ενσωμάτωση της άσκησης εκτάσεις στήθους στο Pec Deck είναι απαραίτητη.

Αυτές οι πεκ ντεκ ασκησεις δεν στοχεύουν μόνο τους θωρακικούς σας μύες, αλλά ενεργοποιεί επίσης τους δελτοειδείς και τους τρικέφαλους για μια ολοκληρωμένη προπόνηση του άνω μέρους του σώματος.

peck deck στηθος

Μεγιστοποιήστε την προπόνηση στήθους σας με το Pec Deck machine 

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια λεπτομερή συνοπτική περιγραφή περιεχομένου σχετικά με το πώς να την εκτελέσετε.

Πεκ ντεκ ασκησεις – Η σημασία της σωστής εκτέλεσης

– Κρατήστε την πλάτη σας επίπεδη στο μηχάνημα

Η σωστή τεχνική είναι ζωτικής σημασίας όταν εκτελείτε θωρακικές ασκήσεις στο μηχάνημα Pec Deck. Όχι μόνο βοηθά στην αποφυγή τραυματισμών, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι στοχεύετε στις σωστές μυϊκές ομάδες για μέγιστα αποτελέσματα.

– Ενεργοποιήστε τον κορμό και τους γλουτούς σας

Για να διατηρήσετε τη σωστή φόρμα κατά τη διάρκεια της άσκησης, κρατήστε την πλάτη σας επίπεδη στο μηχάνημα και ενεργοποιήστε τον κορμό και τους γλουτούς σας.

– Αποφύγετε τη χρήση ορμής ή την αιώρηση των χεριών σας

Αυτό θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση του σώματός σας και θα σας αποτρέψει από το να κυρτώσετε την πλάτη σας ή να χρησιμοποιήσετε την ορμή για να σηκώσετε τα βάρη.

– Επικεντρωθείτε σε μια αργή και ελεγχόμενη κίνηση

Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγετε να ταλαντεύετε τα χέρια σας ή να χρησιμοποιείτε σπασμωδικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε σε μια αργή και ελεγχόμενη κίνηση, διατηρώντας τους αγκώνες σας ελαφρώς λυγισμένους και τους καρπούς σας σε ουδέτερη θέση.

Ρύθμιση του Pec Deck machine, peck deck στηθος

– Ρυθμίστε το κάθισμα στο σωστό ύψος

Πριν ξεκινήσετε στο μηχάνημα Pec Deck, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε σωστά το μηχάνημα για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα και να αποφύγετε τραυματισμούς.

– Ρυθμίστε τους βραχίονες του μηχανήματος

Για να ρυθμίσετε το μηχάνημα, ξεκινήστε ρυθμίζοντας το κάθισμα στο σωστό ύψος, έτσι ώστε οι βραχίονές σας να βρίσκονται σε γωνία 90 μοιρών όταν κρατιέστε από τις λαβές.

Στη συνέχεια, ρυθμίστε τους βραχίονες του μηχανήματος έτσι ώστε να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με το στήθος σας.

– Επιλέξτε το κατάλληλο βάρος

Επιλέξτε το κατάλληλο βάρος για το επίπεδο φυσικής κατάστασης και την εμπειρία σας.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με ελαφρύτερο βάρος και να το αυξάνετε σταδιακά καθώς νιώθετε πιο άνετα με την άσκηση.

– Προθέρμανση πριν από την έναρξη της άσκησης

Τέλος, φροντίστε να κάνετε προθέρμανση πριν ξεκινήσετε την άσκηση για να αποφύγετε τραυματισμούς και να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

μηχανη στηθους

Εκτέλεση Άσκησης μηχανη στηθους

Τώρα που έχετε ρυθμίσει σωστά το μηχάνημα Pec Deck και έχετε κατανοήσει τη σημασία της σωστής φόρμας, ήρθε η ώρα να εκτελέσετε την άσκηση chest flyes.

1. Καθίστε στο μηχάνημα Pec Deck και πιάστε τις χειρολαβές με λαβή πάνω από το χέρι.

2. Φέρτε τις λαβές μαζί συμπιέζοντας τους μυς του στήθους σας. Κρατήστε τους αγκώνες σας ελαφρώς λυγισμένους και τους καρπούς σε ουδέτερη θέση.

3. Κρατήστε τις λαβές ενωμένες για ένα δευτερόλεπτο, εστιάζοντας στη σύσπαση των μυών του στήθους σας.

4. Επιστρέψτε αργά στην αρχική θέση, διατηρώντας μια αργή και ελεγχόμενη κίνηση. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την ορμή ή να ταλαντεύσετε τα χέρια σας.

5. Επαναλάβετε για τον επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων.

Θυμηθείτε να διατηρείτε τη σωστή φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης, κρατώντας την πλάτη σας επίπεδη στο μηχάνημα και ενεργοποιώντας τον πυρήνα και τους γλουτούς σας.

Chest Flyes στο Pec Deck

Συμπέρασμα

Η εκτέλεση των flyes στο στήθος στο μηχάνημα Pec Deck είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στοχεύσετε τους μυς του στήθους σας και να επιτύχετε ένα πιο δυνατό, πιο καθορισμένο άνω μέρος του σώματος.

Θυμηθείτε να διατηρείτε τη σωστή φόρμα, να ρυθμίζετε σωστά το μηχάνημα και να δοκιμάζετε διαφορετικές παραλλαγές για να δώσετε “πικάντικο” χρώμα στη ρουτίνα σας και να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.

💪 Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο

Γυμναστής

Σχετικά άρθρα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.